Ръчно изработени подаръци за Свети Валентин: за него, за нея, за теб ❤️

Свети Валентин чука на вратата, а заедно с него и традиционното трескаво (и полу-отчаяно) търсене на перфектния подарък за любимия човек.

Както вече сте установили от личен опит, “перфектният” подарък обаче е илюзорно понятие: той може да изглежда по съвсем различен начин, според характера и очакванията получателя си.

Това, което ние от HobbyT знаем, е едно: подаръкът за Свети Валентин не е просто вещ. Той е послание, символ и олицетворение на любовта. Ето защо, каквато и да е неговата форма, същността му остава непроменена: той трябва да бъде личен, запомнящ се, с високо качество и дълъг живот – за да може да пресъздава споделените моменти години наред.

Днес Ви представяме няколко идеи за оригинални подаръци за Свети Валентин – изработени с ръце и уникална визия от водещи български творци.

Подаръци за Свети Валентин: за Него 

Избирането на подарък за мъж е като кулинарното изкуство: на всички им се налага да го правят, но не всички се справят много добре.

Онлайн хендмейд магазин Hobbyt.bg Ви предлага малко любезна помощ в това предизвикателство. В нашия каталог от ръчно изработени продукти, подходящи за мъже, можете да откриете:

    • Луксозни мъжки портфейли от естествена кожа. Класическо закопчаване с магнит или нестандартно затваряне тип оригами – изборът е Ваш, а качеството е гарантирано.
    • Джобен визитник от кожа или дърво. Изчистен класически модел или разчупена гравирана версия – този аксесоар е удобен, функционален и подходящ за съхранение на всички видове карти и лични документи.
Sintio C01
Визитник C01

от Sintio

25,00 лв.

Dravkulki Wallet Dark Wood
Портфейл „Тъмно дърво“

от ДРЪВкулки

20,00 лв.

Dravkulki Wallet Boat
Портфейл „Хартиена лодка“

от ДРЪВкулки

20,00 лв.

    • Мъжки раници, сакове и чанти за кръст. Нашите приятели от Kloshar Bags съчетават запомнящ се стил с огромно продуктово разнообразие. Защото мъжката чанта бързо се превръща от аксесоар в произведение на изкуството – достатъчни са две ръце и една грамофонна плоча.
KLOSHAR BAGS Duffle Bag K-Wosh Black
Сак K-WOSH® BLACK

от KLOSHAR BAGS

299,00 лв.

KLOSHAR BAGS Fanny Pack Metal X
Чанта за кръст METAL X

от KLOSHAR BAGS

180,00 лв.

KLOSHAR BAGS Game Changer Backpack
Раница Game Changer K-WOSH ®

от KLOSHAR BAGS

199,00 лв.

А най-добрата част? Каталогът на Hobbyt.bg се разразства с всеки изминал ден. Защото вдъхновението винаги дебне зад ъгъла – а ние сме там, за да му покажем най-прекия път до този, който го търси.

Подаръци за Свети Валентин: за Нея

Изборът на подарък за жена би следвало да е по-лесна задача, предвид много по-голямото разнообразие от опции и продукти на пазара. Парадоксално или не, истината е друга: колкото повече са алтернативите, толкова по-трънлив е пътят до правилното решение.

Хубавото на HobbyT е, че няма как да сгрешите. Ако желаете да демонстрирате стил, добър вкус и внимание, можете да изберете между:

    • Български ръчно изработени бижута, създадени от сребро, естествени камъни, дърво или кожа. Екстравагантен масивен чокър, нестандартен пръстен от дърво или закачлива брошка от ДРЪВкулки? Бъдете толкова смели, колкото е Вашата половинка!
Dravkulki Earrings Foxes
Обеци „Лисици“

от ДРЪВкулки

27,00 лв.

KrepeJ Necklace
Колие

от KrepeJ

59,00 лв.

KrepeJ Choker
Чокър - Гривна

от KrepeJ

59,00 лв.

    • Луксозно и сексапилно бельо. Да си го кажем направо – Свети Валентин е чудесен повод да разчупите обстановката и да преоткриете всички начини, по които можете да демонстрирате любовта си. А ръчно изработеното секси бельо е отлично начало на историята.
Бикини сет Love

от Beti Bones Lingerie

65,00 лв.

Бикини Blueberry

от Beti Bones Lingerie

27,00 лв.

Beti Bones Lingerie Bikini Set Autumn
Бикини сет „Есен“

от Beti Bones Lingerie

65,00 лв.

Beti Bones Lingerie Bikini Donut
Бикини „Донът“

от Beti Bones Lingerie

27,00 лв.

GIZDA Sweatshirt Beryl
Суичер BERYL

от Gizda

85,00 лв.

Gizda Hood TAKEDA
Качулка TAKEDA

от Gizda

79,00 лв.

Маска „Мече“

от Beti Bones Lingerie

20,00 лв.

Beti Bones Lingerie Mask Princess
Маска „Принцеса“

от Beti Bones Lingerie

20,00 лв.

Имате нужда от консултация, свързана с модела, размера или предимствата на определен продукт? Екипът ни ще направи всичко по силите си, за да може подаръкът Ви да предизвика ефекта “Уау!”. Достатъчно е само да попитате.

Подаръци за Свети Валентин: за всички!

Изкуството и любовта си приличат по едно нещо: те не познават граници. В онлайн магазин за изкуство и ръчно творчество Hobbyt.bg ще откриете галерия с картини и дигитални принтове, създадени от съвременни български художници.

Български фолклор, магически реализъм, вълшебно, реалистично, абстрактно или макабрено изкуство – разнообразието в творчеството е точно толкова мащабно, колкото и разнообразието в любовта. Защото подаръкът (особено за Свети Валентин) е нещо повече от предмет – той е скъп спомен от още по-скъп човек.

Kristina Made Me Rapuntzel Print
Принт „Приказна Вещица“

от Kristina Made Me

29,00 лв.

Blinire Print Lamja
Принт „Ламя“

от Blinire

30,00 лв.

Pearl & Plam Worship Print
Принт „Боготворя“

от Pearl and Plam

60,00 лв.

StoyanovArt Lazarka print
Принт „Лазарка“

от Stoyanov Art

18,00 лв.

Картините и принтовете в HobbyT са с различни размери и възможност за допълнително рамкиране към всеки размер. Така подаръкът Ви за 14-ти февруари може да бъде високо персонализиран, преди да бъде доставен бързо и лесно – директно от нас до Вашата врата!

Както картините, така и всеки един от останалите ни продукти идват при Вас с опция за красиво подаръчно опаковане. От Вас се изисква единствено да изберете съвършения подарък и да се подготвите за един незабравим празник на виното и любовта!

 

Статията е обект на автоско право и може да се копира само с упоменаване на източника: https://hobbyt.bg/rachno-izraboteni-podaraci-za-sveti-valentin-za-nego-za-neja-za-teb/