Мисия, визия и култура

Преди всичко, ние сме ценители на вещите с характер, история и въображение. Основната ни мисия е да съберем на едно място всички водещи български хендмейд творци – за да ги подкрепим, да дадем нова сцена на таланта им и да ги срещнем с публики от целия свят.

HobbyT е първо страст, а след това – всичко останало. В работата си, ние си партнираме с водещи маркетолози, дизайнери и дигитални специалисти. Целта? Да гарантираме на всеки участник в платформата възможността да бъде видян, оценен, споделен и успешен в своето начинание. Защото създаването на изкуство следва да бъде нещо много повече от хоби – ние искаме да го превърнем в едно успешно и доходоносно занимание. За да можем всички заедно да се насладим на резултата.

Културата на работа на Hobbyt.bg е изградена върху разбирането за общност, взаимопомощ и вдъхновение. За крайните си клиенти, ние гарантираме спазването на най-добрите, прозрачни и лоялни търговски практики. А за партниращите ни артисти – активна и открита комуникация, подкрепа и безрезервно уважение към таланта, който притежават. 

Защото крачката от хоби до HobbyT е само една, и тя е смело напред!