Контакти и работно време

При възникнали въпроси, колебания или нужда от консултация, можете да се свържете с екипа на Hobbyt.bg по следните начини:

  1. Пишете ни на електронна поща info@hobbyt.bg. Ще получите отговор на запитването си в рамките на два календарни дни. Ако въпросът Ви изисква допълнително проучване или връзка с трети лица, ще бъдете уведомени кога да очаквате цялата информация по казуса в същия срок. 
  2. Обадете ни се на телефон 0888 258 678. Обаждания се приемат всеки ден, включително събота и неделя, в часовия диапазон от 07:00 до 20:00 часа.  
  3. Използвайте формата ни за контакти. Отговор на запитването Ви ще бъде изпратен на електронната поща, която сте оставили за контакт, в рамките на два календарни дни. Ако въпросът Ви изисква допълнително проучване или връзка с трети лица, ще бъдете уведомени кога да очаквате цялата информация по казуса в същия срок.

Екипът ни е насреща, за да предостави допълнителна информация за творци и клиенти, както и да комуникира възникнали затруднения в процеса на избор, закупуване и/или доставка на всички артикули, налични в платформата.