Kloshar Bags

KLOSHAR BAGS

За музиката в модата и миналото в бъдещето

Kloshar Bags е български хендмейд бранд за изработка на продукти и аксесоари в сферата на модния дизайн. Kloshar Bags е обаче и нещо много повече: творчество и светоглед, интегрирани в едно общо послание, пътуващо през времето и пространството.

Създателите на бранда изработват предимно чанти, раници и сакове с интегрирани автентични грамофонни плочи, както и аксесоари, допълващи чантите. Стилът им е провокативен, рейв и фестивален – съвършеното стилово попълнение за по-смелите дами, които не се страхуват да се открояват и да налагат тенденции.

Kloshar Bags: концепция, техника и материали за изработка

Един от най-характерните елементи, присъстващ в повечето артикули на Kloshar Bags са автентичните грамофонни плочи. А най-добрата част? Те не са изцяло декоративен аксесоар, а точно обратното: могат да се вадят, да се слушат, да се заменят с други и да носят насладата, която са носели на поколенията преди нас.

Всички чанти на бранда са създадени с грижа и любов към грамофонните плочи, като се цели 100% запазване на тяхната цялост и автентичност: нещо, което е абсолютно уникално за Kloshar Bags.

Артикулите на Kloshar Bags идват в десетки различни визии и модели, които споделят една обща концепция: миналото да се съхрани и поднесе по един абсолютно неповторим начин в контекста на настоящето.

Освен грамофонните плочи, в процеса на изработка на дамските чанти се използват материали и техники като:

  • Естествена и еко кожа
  • Прозрачен винил
  • PVC и полиестер
  • Собствени принтове
  • Различни индустриални материали
  • Ръчно рисуване върху плат, пластмаса, метал, колани, органза, пера и шевици

Всеки един от продуктите на Kloshar Bags се шие ръчно, с голямо внимание и към н

ай-дребния детайл. Голяма част от моделите се произвеждат в единични бройки и дори тези, които се повтарят, никога не са напълно еднакви.

 

Продукти и продуктови серии, създадени от Kloshar Bags

Творческият каталог на Kloshar Bags е богат на единствени по рода си модни аксесоари с премиум качество и отличителен характер. Сред тях можете да откриете:

Какво може да последва? Хоризонтът е безкраен, а най-доброто винаги предстои!

Екипът на Hobbyt.bg е горд да бъде част от мрежата, чрез която всяка нова идея на Kloshar Bags ще достига до хората, които биха я оценили и припознали като своя собствена.

Кой стои зад бранда Kloshar Bags?

Те са Деян и Наталия: финансист и музикален педагог, маркетолог и творец, брат и сестра.

Деян се занимава с организиране на събития, фото и видеозаснемане, а Наталия – с шиене, дизайн, пеене, арт инсталации и създаване на фестивални визии.

В съвместната им работа по творенията на Kloshar Bags, техните страсти и умения се съчетават по съвършен начин, за да създадат крайния резултат, на който всички ние се наслаждаваме.

Как се ражда концепцията за Kloshar Bags?

Както всяка една гениална идея в историята на гениалните идеи, Kloshar Bags идва неочаквано, естествено, и разбира се – напълно случайно.

Вселената намества парчетата от пъзела през 2013, когато всичко започва с една чанта и една  счупена плоча. В началото, създаването на модни колажи, съвместяващи минало, настояще и бъдеще, е просто хоби. Колелото обаче се завърта и с днешна дата Kloshar Bags е успешно развиващ се бранд с хиляди фенове и последователи – както в България, така и по света.

Вдъхновението дебне Деян и Наталия зад всеки ъгъл: в природата, в хората, в предметите, в местата, в преживяванията. А останалото? Останалото е усърдна работа и огромна любов.

Kloshar Bags: мечти, планове и хоризонти

Мечтите на Kloshar Bags са точно толкова смели, колкото и творенията им. В момента, Деян и Наталия се стремят да надскочат границите на българския пазар и да покажат творчеството си и на други нации по света.

Те мечтаят да правят повече колаборации с чуждестранни дизайнери, да общуват със съмишленици, да обменят идеи, и да разширяват собствения си мироглед – за да се развиват заедно с бранда си.

Защото, както те сами казват, “Чантата не трябва да е просто чанта. Тя е израз на човека, който я носи; тя е акцент, удобство и бижу.”

 

Статията е обект на автоско право и може да се копира само с упоменаване на източникаhttps://hobbyt.bg/authors/klosharbags